sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ЧЕСТИТКА

ЧЕСТИТКА

by

Проширење возног парка ЈП ,,Трговиште ИН''

Возни парк Јавног предузећа ,,Трговиште ИН'' проширен је нисконосећом приколицом за транспорт грађевинских машина. Средства за куповину обезбедила је општина Трговиште кроз директне субвенције ЈП ,,Трговиште ИН''. Радови на одржавању путева у општини су врло захтеван посао , па је набавка  овакве приколице била неопходна због сталне потребе за превоз радних машина до места извођења радова. Набавка нисконосеће приколице значајно ће унапредити и олакшати радове на одржавању путева  и осталих земљаних радова .У наредној години планира се набавка још једне грађевинске машине.

by

Подела новогодишњих пакетића

Као и сваке године у сарадњи са хуманитарном организацијом Осмех на дар из Београда, председница општине Трговиште, Миљана Златковић поделила је   новогодишње пакетиће за децу  од првог до четвртог разреда , у Основној Школи ,,Бранко Радичевић'' у Трговишту и у предшколској установи ,,Полетарац'' Трговиште. Tako да је и ове године фондација Осмех на дар успела да обрадује наше малишане , јер су њихови осмеси наша највећа награда.

by

Потписивање уговора у програму ,, Моја прва плата''

На  основу  Уредбе Владе Републике Србије, о програму подстицања  запошљавања младих Национална служба за запошљавање  расписала је јавни позив за реализацију програма подстицања запошљавања младих ,, Моја прва плата''. У програм су укључена незапослена лица са најмање средњим образовањем и без радног искуства. Трајање програма је 9 месеци , а ангажованим лицима Национална служба за запошљавање  исплаћује новчану накнаду у месечном износу  од 20.000,00 динара са средњим образовањем и 24.000,00 динара са високим образовањем. Учешће у реализацији програма узела је и наша општина Трговиште.Програм је намењен  друштвено одговорним послодавцима који су спремни да дају шансу младим људима да стекну своја прва радна искуства, оспособљавају их за самосталан рад на конкретним пословима , а према унапред утврђеном плану обуке. Приоритет за укључивање у програм имали су послодавци из приватног сектора. У нашој општини успешно је спроведен поступак за почетак реализације програма , тако да су 19 лица потписали уговоре са послодавцима у јавним предузећима  (12 – оро у ЈП Комуналац, 4- оро у ,,Трговиште ИН'' , 3 у туристичкој организацији) и 3 кандидата у општини Трговиште. Програм ,, Моја прва плата''  ће омогућити да се млади са средњим и високим образовањем, до навршених 30 година живота, без радног искуства оспособе за  самосталан рад на конкретним пословима.

by

Проширење возног парка ЈП ,,Трговиште ИН''

Јавно предузеће ,,Трговиште ИН ''наставља да улаже у нову опрему и обнавља своју механизацију и опрему за рад.Прошле недеље купљен је камион кипер троосовинац марке Волво ФМ, носивост од 17 тона. Возило је купљено средствима  Локалне самоуправе Трговиште, путем капиталних инвестиција, а јавну набавку под бројем 4.1/20 је спровело ЈП ,,Трговиште ИН''. Возило је намењено за одржавање општинских путева, за превоз разног терета, као и за зимску службу, за чишћење снега и посипање соли. Набавка оваквог возила употпуниће механизацију ЈП ,,Трговиште ИН'' и олакшати и унапредити рад предузећа у одржавању општинских путева али и осталих делатности којима се бави наше  предузеће, каже директор и напомиње да ће се до краја године возни парк ЈП ,,Трговиште ИН'' појачати још за једно специјализовано возило нисконосеће приколице, чија ће намена бити транспорт механизације, чиме ће се додатно унапредити рад предузећа на терену.

by

Шпорети за социјално - угрожене породице

Црвени крст Трговиште у сарадњи са Локалном самоуправом Трговиште, поделио   је пет шпорета породицама које су на евиденцији Центра за социјални рад у Трговишту. Породице су стамбено угрожене, живе у веома лошим условима  и немају материјална средства  за набавку огревог тела. Локална самоуправа ће наставити да помаже све социјално угрожене породице са територије наше општине.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %