sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Реализација пројекта Очување и обнављање екосистема прекограничног региона кроз побољшање квалитета речних вода и земљишта

У оквиру Interreg  - IPA програма прекограничне сарадње Бугарска – Србија који финансира Европска унија, данас је у Трговиште допремљен нов мини утоваривач точкаш  марке BOBCAT S450. Кључеви мини утоваривача  су уручени председници општине Трговиште госпођи Миљани Златковић.Мини утоваривач je део пројекта  под називом ,, Очување и обнављање екосистема прекограничног региона  кроз побољшање квалитета речних вода и земљишта''. Општина Трговиште пројекат реализује у сарадњи са водећим  партнером општина Дупница из Републике Бугарске.

by

Привредна Комора Србије донирала агрегате општини Трговиште

Директор Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињаког управог округа Горан Јовић уручио је општини Трговиште донацију два агрегата за струју марке Villager VGP 2700s и два продужна кабла 3x25 L-15M, за потребе подршке у отклањању последица поплава које су погодиле југ Републике Србије.

by

Подела пакетића хуманитарне организације Српска солидарност свим ђацима Основних школа на територији општине Трговиште

Дана 02.02.2021.године председница општине Трговиште Миљана Златковић са својим сарадницима обишла је све школе на територији општине Трговиште ( ОШ у Трговишту, ОШ у Новом Селу, ОШ у Доњем Стајевцу и ОШ у Радовници) и том приликом поделила пакетиће свим ученицима од 1. до 8. разреда. Пакетићи су донација хуманитарне организације Српска солидарност из Београда, који су први пут код нас и очекујемо још бољу и успешнију сарадњу са овом организацијом у предстојећем периоду.

by

Реализација пројекта Очување и обнављање екосистема прекограничног региона кроз побољшање квалитета речних вода и земљишта

У оквиру Interreg - IPA програма прекограничне сарадње Бугарска – Србија који финансира Европска унија, данас је у Трговиште допремљен камион марке IVECO носивости 1,5т. Кључеви камиона су уручени председници општине Трговиште госпођи Миљани Златковић.Камион марке IVECO je део пројекта под називом ,, Очување и обнављање екосистема прекограничног региона кроз побољшање квалитета речних вода и земљишта''. Реализцијом овог пројекта биће изграђено четири бујичне преграде на водотоцима у општини Трговиште и набављен један мини багер. Општина Трговиште пројекат реализује у сарадњи са водећим партнером општина Дупница из Републике Бугарске.

by

Светосавски пакетићи за децу у општини Трговиште

Председница општине Миљана Златковић је данас са својим сарадницима обишла све основне школе на територији општине Трговиште поводом дана Светог Саве и том приликом је поделила Светосавске пакетиће деци од првог до четвртог разреда у основним школама у Радовници, Доњем Стајевцу и Новом Селу.

by

Реализација пројекта прекограничне сарадње  IPA CBC Bugarska - Serbia

Потписан је уговор за пројекат ,,Спровођење паметних политика за управљање , праћење и превенцију животне средине'' (,, Implement Smart  Policies for Menagment and Environmental Prevention'') – Interreg – IPA CBC  Bugarska – Serbia, где је водећи партнер општина Трговиште а пројектни партнер општина Костинброд из Бугарске. У кабинету председнице општине Трговиште Миљане Златковић  тим поводом одржан је online састанак са представницима министарства и пројектним партнерима из Бугарске у вези договора око реализације поменутог пројекта.

by

За децу са посебним потребама новогодишњи пакетићи

Председница општине Трговиште Миљана Златковић и њен заменик Небојша Трајковић у сарадњи са Дунавом осигурања из Врања, поделили су данас новогодишње пакетиће деци са посебним потребама.Традиционална додела пакетића ове године је органозована у Дому културе у Трговишту.Овој деци је неопходна посебна посвећеност и пажња, тако да ће локална самоуправа  наставити и у будућности да пружа подршку овој деци. Као  и свке године, трудимо се  да сва деца са наше општине осете новогодишњу атмосферу. Знамо да је ово симболична и скромна помоћ, али смо им овим гестом поручили да нису заборављени ,поручује предсеница општине.

Претражите вести

Миљана Златковић

Председник општине Трговиште

email

Ненад Крстић

Народни посланик

Шеф одборничке групе СНС

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %