sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Одржана седница Штаба за ванредне ситуације општине Трговиште

На данашњој седници Штаба за ванредне ситуације општине Трговиште  због тренутне епидемиолошке ситуације , а у циљу спречавања  ширења заразне болести Ковид – 19 , најављена је строжа контрола поштовања свих епидемиолошких мера и препорука штаба за ванредне ситуације. Командант штаба Миљана Стојановић Златковић апелује на све грађане  на поштовање свих прописаних мера и наглашава да је најважнија лична одговорност сваког појединца. Грађани општине Трговиште дужни су да примењују посебне мере заштите становништва од заразне болести:

by

Председница општине Трговиште гласала на референдуму

Председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић извршила је своју грађанску дужност и у раним јутарњим  часовима прва гласала у својој изборној јединици. Предсеедница општине је заокружила ДА за још јачу, стабилнију и бољу Србију.

by

Народни посланик гласао на референдуму

Народни посланик Ненад Крстић извршио је своју грађанску дужност и у раним јутарњим часовима гласао у својој изборној јединици. Народни посланик је заокружио ДА за бољу Србију.

by

Новогодишњи пакетићи деци ОФК ''САСЕ 5''

Председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић је данас у сарадњи са спортским савезом Трговиште и  ОФК '''САСЕ 5'' поделила пакетиће члановима тог клуба – омладинцима  узраста од 8 до 14 година. Председница је изјавила '' Да је доба године  када је хуманост на највишем степену и када би сви у скалду са новогодишњом еуфоријом требали да се труде да измаме осмех на лицу деци – јер све што радимо радимо за нашу децу. Дечји осмех је од непроцењиве важности за нашу Србију''.

by

ЧЕСТИТКА

ЧЕСТИТКА

by

''Пажљивко'' за прваке

Општина Трговиште је у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја наставила активности на реализацији кампање ,, Пажљивко'' са циљем едукације деце која се путем квалитетног и прилагођеног садржаја уче правилном и безбедном понашању у саобраћају. Једна од активности кампање је подела бесплатне књиге '' Пажљивкова правила у саобраћају '' свим ђацима првог разреда Основних школа, док је за све предшколце намењена бојанка ''Пажљивко''. Свим ђацима првог разреда Основних школа на територији општине Трговиште подељене су илустроване књиге. У књизи су обухваћене све најважније, животне лекције, које деца треба да савладају како би била безбеднија у саобраћају. Директорима школа, ђацима првацима и предшколцима ,књиге су уручили представници локалне самоуправе

by

Окрени на зелено

У оквиру реализације пројекта '' Техничка помоћ  Министарству рударства и енергетике за спровођење новог закона о енергетици, Националног акционог плана  за енергетску ефикасност, који спроводи Министарство рударства и енергетике, а који финансира Европска Унија, покренута је кампања '' Окрени на зелено'' где је  општина Трговиште узела учешће у овој кампањи. Представници локалне самоуправе у сарадњи са Основним школама  на територији општине Трговиште, одржали су промотивну активност са ученицима различитих узраста у виду ликовне радионице на тему енергетске ефикасности, у оквиру које су биле подељене мајице са слоганом кампање ''Окрени на зелено''.

Претражите вести

Миљана Златковић Стојановић

Председник општине Трговиште

email

Ненад Крстић

Народни посланик

Шеф одборничке групе

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %