sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Обавештење

Обавештавамо вас да се због проглашења ванредног стања на територији Републике Србије и спречавања ширења заразне болести COVID-19, шалтерски послови Општинске управе неће се обављати у услужни центар Општинске управе општине Трговиште. Подношење захтева могуће је електронским путем на e-mail pisarnica@trgoviste.rs

by

Прекид свих изборних радњи у спровођењу избора за одборнике Скупштине општине Трговиште, расписаних за 26. април 2020. године

Након проглашења ванредног стања у Републици Србији и доношење Уредбе о мерама за време ванредног стања, Општинска изборна комисија, на седници одржаној дана 16. марта 2020 године донела је Решење о прекиду свих изборних радњи  у спровођењу избора за одборнике Скупштине општине Трговиште, расписаних за 26. април 2020. године. Комплетан текст Решења можете погледати овде.

by

У Предшколској установи

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколску установу. Родитељи више не морају да одлазе у предшколску установу, већ пријаву могу да обаве електронски на Порталу еУправа. Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем обрасца, а подношење докумената није потребно, јер се она аутоматски прибављају.

by

Проглашена изборна листа

На данашњој седници, Општинска изборна комисија општине Трговиште, донела је Решење којим се проглашава Изборна листа "Александар Вучић - За нашу децу", коју је 11 марта поднела Српска напредна странка са својим коалиционим партнерима. Ово је прва листа која је проглашена од стране Општинске изборне комисије.

by

Жене у већини на изборној листи СНС за локалне изборе у Трговишту

Српска напредна странка са својим коалиционим партнерима прва је поднела Општинској изборној комисији листу од 25 кандидата за одборнике Скупштине општине Трговиште. Листу "Александар Вучић - За нашу децу" поднео је овлашћени представник, председник ОО СНС Трговиште, Ненад Крстић, који је и први на листи. Уз листу кандидата Општинској изборној комисији поднето је 1005 оверених потписа грађана који подржавају изборну листу. Од 25 кандидата за одборнике жене чине већину од 13, што је први пут у парламентарној историји Трговишта.

by

Обележена 76. годишњица 8. Српске ударне бригаде

Полагањем венаца и цвећа на спомен чесми у Трговишту, обележен је Дан формирања 8. Српске ударне бригаде.  Венце и цвеће положили су представници општине Трговиште, представници 4. бригаде Војске Србије, представници СУБНОР-а Трговиште, представници СУБНОР-а Врања, представници Поицијске станице Трговиште, представници општина Старо Нагоричане и Ранковце из Републике Северне Македоније, представници Српске странке Македоније и Уједињене  српске заједнице Македоније. Пригодним говором, присутнима се обратио председник општине Трговиште, господин Ненад Крстић, а о борбеном путу бригаде говорио је члан председништва СУБНОР-а Србије, господин Мирољуб Стојчић. 

Претражите вести

Ненад Крстић

Председниk општине Трговиште

email

Др Андријана Филиповић Митић

Председницa Скупштине општине Трговиште

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %