sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 101. ГОДИНЕ ПОСТОЈАЊА НАЦИОНАЛНЕ СЛУЖБЕ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

Национална служба за запошљавање обележила је 14. децембар, Дан службе и 100-годишњицу институције тржиште рада у Србији, манифестацијом којој су присуствовали министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић, представници локалних самоуправа, компанија и других социјалних партнера. Овом приликом уручена су признања и захвалнице Националне службе за запошљавање представницима локалних самоуправа, послодаваца и појединцима који су дали изузетан допринос успешној реализацији програма НСЗ и запошљавању. У категорији локалних самоуправа, захвалницу за изузетан допринос запошљавању у 2022. години добила је и општина Трговиште.

by

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА ЕНЕРГЕТСКУ ЕФИКАСНОСТ

У Општини Трговиште потписани су уговори са корисницима изабраним на Јавном конкурсу за енергетску санацију породичних кућа и станова. Општина Трговиште је 20.05.2022.године расписала Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова које се односе на замену столарије, а потписани су и тројни уговори између представника општине, извођача радова и грађана.Удео средстава подстицаја износи максимално 50% од вредности укупне инвестиције са ПДВ. Након потписивања уговора грађани и извођачи улазе у реализацију уговора , а по завршетку радова обраћају се Општини са захтевом за исплату дела који општина субвенционише. У складу са Уговором, рок за завршетак радова је јануар 2023.године. У току је и позив за уградњу соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама на територији општине Трговиште.

by

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА СУБВЕНЦИОНИСАНУ ДОДЕЛУ ЗАШТИТНОГ РАМА ЗА УПОТРЕБЉАВАНИ ТРАКТОР

Општина Трговиште и Агенција за безбедност саобраћаја обавештавају сва заинтересована физичка и правна лица која испуњавају услове Уредбе  о условима и начину спровођења субвенционисане доделе заштитних рамова за употребљавани трактор, да закључно са 30.новембром 2022.године могу поднети захтев Агенцији за безбедност саобраћаја за субвенционисану доделу заштитних рамова за употребљавани трактор . Садржај позива за подношење  захтева за субвенционисану доделу заштитног рама за употребљавани трактор са информацијама о начину подношења, моделима трактора на које се субвенција односи, роковима за подношење и потребној документацији можете преузети на линку: https://www.abs.gov.rs/ср/obavestenja/javni-poziv-za-podnosenje-zahteva-za-subvencionisanu-dodelu-zastitnog--rama-za-upotrebljavani-traktor

by

ДАН ОПШТИНЕ ЛЕБАНЕ

8.новембар Дан општине Лебане , као и општинска слава – Св.Димитрије – Митровдан, обележени су традиционално у присуству делегације општине Трговиште. Након пресецања колача председници општина Трговиште и Лебане потписали су споразум о сарадњи и самим тим учврстили дугогодишњу сарадњу свечаним братимљењем . Председница општине Трговиште Миљана Златковић Стојановић – истакла је ,, Да јој је велика част што је испред локалне самоуправе и њених грађана потписала овај споразум, али је такође истакла да је поносна на дугогодишње братске везе и пријатељство између општине Трговиште и Лебана наводећи да ће у будућем периоду настојати да постојећи односи две општине буду проширени и додатно учвршћени сарадњом на добробит становника обе локалне самоуправе''.

by

КОНАЧНА ЛИСТА ИЗАБРАНИХ КРАЈЊИХ КОРИСНИКА

КОНАЧНА ЛИСТА ИЗАБРАНИХ КРАЈЊИХ КОРИСНИКА

by

Рок за пријаву на Програм ,, Моја прва плата'' истиче 31. Октобра.

Уколико сте млађи од 30 година, имате средње или високо образовање и немате радног искуства у оквиру свог образовања пријавите се за учешће у програму ,, Моја прва плата'' https://mojaprvaplata.gov.rs/ Током девет месеци оспособљавања за рад стећи ћете прва радна искуства, применити стечена знања, развити нове вештине и унапредити радне навике.Детаљније услове Програма можете погледати у Јавном позиву Националне службе за запошљавање. На подручју Општине Трговиште своје интересовање пријавило је 6 послодаваца и укупно 30 кандидата. Кандидати који још увек нису креирали налог на Порталу за електронску идентификацију, морају прво извршити регистрацију, па тек онда извршити пријаву на порталу ,, Моја прва плата''.

Претражите вести

Ненад Крстић

Председниk општине Трговиште

email

Др Андријана Филиповић Митић

Председницa Скупштине општине Трговиште

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %