sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ОБАВЕШТЕЊЕ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ ТРГОВИШТЕ

Обавештавају се грађани општине Трговиште да је услед великих падавина кише у протеклом временском периоду дошло до прекида путне инфраструктуре у местима Поповци, Метежевци, Сурлица, Букова падина и да без преке потребе не користе исте до санације, као и да уколико хитност налаже обрате се Ватрогасној-спасилачкој јединици у Трговишту на број телефона 017/452-194 ради проналажења алтернативног путног правца.

by

ПРОГЛАШЕНА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ТРГОВИШТЕ

Проглашава се ванредна ситуација за део територије општине Трговиште, и то: - На делу територије МЗ Трговиште у местима: Козји Дол, Лесница и Калово; - На делу територије МЗ Доњи Стајевац у местима: Сурлица, Метежевци, Букова падина и Поповци; - На делу територије МЗ Радовница у местима: Пролесје, Црна река, Црвени град и Бабина пољана. Ванредна ситуација се проглашава због елементарне непогоде изазване обилним кишним падавинама и ради даљег спровођења превентивних мера заштите безбедности, заштите живота и здравља становништва. О спровођењу ове одлуке стараће се општински штаб за ванредне ситуације општине Трговиште у складу са чланом 43. и чланом 44. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама („Сл. Гласник РС“ бр. 87/2018).

by

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ЛОКАЛНОГ САВЕТА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ ОПШТИНЕ ТРГОВИШТЕ

Дана 16. Маја 2023. године у кабинету председника општине одржана је седница Локалног Савета за запошљавање општине Трговиште. Седници су присуствовали председник Савета Александар Колић и остали чланови савета и представници испред НСЗ. Савет је константовао да су тражена средства за суфинансирање програма од Националне службе за запошљавање у целости одобрена, а такође је разматран и предлог Споразума за финансирање мера активне политике запошљавања који ће потписати председник општине Трговиште са директором испред Националне службе за запошљавање.

by

ОДРЖАНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ

Дана 09.05.2023. године одржан је локални савет за безбедност. Седница савета почела је са минутом ћутања у знак подршке породицама настрадалих ученика у београдској основној школи „Владислав Рибникар“ на Врачару. Седница локалног савета за безбедност организована је уз присуство и учешће припадника МУП-а Републике Србије. На данашњој седници договорене су активности које за циљ имају предузимање мера и акција у сарадњи са директорима школа на територији општине Трговиште, заједно са надлежном школском управом и ПС Трговиште, а све у циљу безбедности свих грађана и очувању мира и стабилности. Крајњи циљ јесте стварање услова у којима ће запослени у школама, ученици и родитељи ученика имати највиши степен безбедности и адекватну подршку у области заштите од насиља.

by

МИНИСТАР СЕЛАКОВИЋ ПОТПИСАО УГОВОР О НАМЕНСКОМ  ТРАНСФЕРУ СА ОПШТИНОМ ТРГОВИШТЕ

Уговор са министром потписао је заменик председника општине Трговиште Небојша Трајковић.

by

ИСПОРУЧЕНА ПРВА КОЛИЧИНА НОВИХ КОНТЕЈНЕРА ЈАВНО КОМУНАЛНОМ ПРЕДУЗЕЋУ У ТРГОВИШТУ

Данас је, у присуству председника општине Трговиште Ненада Крстића и директора ЈП "Комуналац" Бојана Стошића Трговиште испоручено 48 нових контејнера који су обезбеђени из донације Владе Јапана , а испорука преосталих очекује се у наредном периоду.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %