sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Светосавски пакетићи за децу у општини Трговиште

Председница општине Миљана Златковић је данас са својим сарадницима обишла све основне школе на територији општине Трговиште поводом дана Светог Саве и том приликом је поделила Светосавске пакетиће деци од првог до четвртог разреда у основним школама у Радовници, Доњем Стајевцу и Новом Селу.

by

Реализација пројекта прекограничне сарадње  IPA CBC Bugarska - Serbia

Потписан је уговор за пројекат ,,Спровођење паметних политика за управљање , праћење и превенцију животне средине'' (,, Implement Smart  Policies for Menagment and Environmental Prevention'') – Interreg – IPA CBC  Bugarska – Serbia, где је водећи партнер општина Трговиште а пројектни партнер општина Костинброд из Бугарске. У кабинету председнице општине Трговиште Миљане Златковић  тим поводом одржан је online састанак са представницима министарства и пројектним партнерима из Бугарске у вези договора око реализације поменутог пројекта.

by

За децу са посебним потребама новогодишњи пакетићи

Председница општине Трговиште Миљана Златковић и њен заменик Небојша Трајковић у сарадњи са Дунавом осигурања из Врања, поделили су данас новогодишње пакетиће деци са посебним потребама.Традиционална додела пакетића ове године је органозована у Дому културе у Трговишту.Овој деци је неопходна посебна посвећеност и пажња, тако да ће локална самоуправа  наставити и у будућности да пружа подршку овој деци. Као  и свке године, трудимо се  да сва деца са наше општине осете новогодишњу атмосферу. Знамо да је ово симболична и скромна помоћ, али смо им овим гестом поручили да нису заборављени ,поручује предсеница општине.

by

ЧЕСТИТКА

ЧЕСТИТКА

by

Проширење возног парка ЈП ,,Трговиште ИН''

Возни парк Јавног предузећа ,,Трговиште ИН'' проширен је нисконосећом приколицом за транспорт грађевинских машина. Средства за куповину обезбедила је општина Трговиште кроз директне субвенције ЈП ,,Трговиште ИН''. Радови на одржавању путева у општини су врло захтеван посао , па је набавка  овакве приколице била неопходна због сталне потребе за превоз радних машина до места извођења радова. Набавка нисконосеће приколице значајно ће унапредити и олакшати радове на одржавању путева  и осталих земљаних радова .У наредној години планира се набавка још једне грађевинске машине.

by

Подела новогодишњих пакетића

Као и сваке године у сарадњи са хуманитарном организацијом Осмех на дар из Београда, председница општине Трговиште, Миљана Златковић поделила је   новогодишње пакетиће за децу  од првог до четвртог разреда , у Основној Школи ,,Бранко Радичевић'' у Трговишту и у предшколској установи ,,Полетарац'' Трговиште. Tako да је и ове године фондација Осмех на дар успела да обрадује наше малишане , јер су њихови осмеси наша највећа награда.

Претражите вести

Миљана Златковић

Председник општине Трговиште

email

Ненад Крстић

Народни посланик

Шеф одборничке групе СНС

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %