sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ТРГОВИШТЕ ПОСЕТИО ПОРОДИЦУ ТРАЈКОВИЋ

Председник општине Трговиште Ненад Крстић и председница скупштине Андријана Филиповић Митић заједно са члановима Штаба за ванредне ситуације посетили су данас породицу Златановић у Доњој Трници код Трговишта, и том приликом уручили деци пригодне поклоне,у виду играчака, гардеробе, намернице, слаткише. Породица Трајковић има седморо деце, пет дечака и две близнакиње, а пре недељу дана богатија је за још једног члана породице у питању је девојчица којој су име дали Даница. ,, На нама као представницима општине Трговиште је да помогнемо свуда где је то потребно без обзира да ли се ради о социјално угроженим породицама или не, општина делује и помаже свима којима је помоћ неопходна, ''рекао је председник општине Ненад Крстић.

by

Чишћење снега на територији општине Трговиште

Штаб за ванредне ситуације и даље ради на прочишћавању свих путних праваца у вишим пределима који су завејани снегом. ЈП ,, Комуналац'' и Предузеће ,, Трговиште ИН" раде у две смене на прочишћавању. Стање на терену се прати 24 h дневно и сва неопходна механизација је активирана.

by

Development of common action plan on three languages : Serbian , English and Bulgarian

Project number: CB007.2.31.141 Project title: Implement Smart Policies for Management, Monitoring and Environmental Prevention This publication has been produced with the assistance of the European Union through the Interreg-IPA CBC Bulgaria-Serbia Programme, CCI No 2014TC16I5CB007. The contents of this publication are the sole responsibility of Municipalities of Trgovište and Kostinbrod and can in no way be taken to reflect the views of the European Union or the Managing Authority of the Programme. The project is co-funded by EU through the Interreg-IPA CBC Bulgaria–Serbia Programme

by

ПРОГЛАШЕНА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ТРГОВИШТЕ

Проглашава се ванредна ситуација на територији општине Трговиште услед елементарне непогоде – снежне падавине. Ванредна ситуација се проглашава због елементарне непогоде изазване обилним снежним падавинама и ради даљег спровођења превентивних мера  заштите безбедности, заштите живота и здравља становништва. О спровођењу ове одлуке стараће се општински штаб за ванредне ситуације  општине Трговиште  у складу са чланом 43. и чланом 44. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама („Сл. гласник РС“, број 87/2018).

by

Поводом Светог Саве општина Трговиште уручила награде ученицима Основних школа

Поводом школске славе Светог Саве председник општине Трговиште Ненад Крстић, организовао је свечани пријем за ученике  основних школа и представника  КУД  ,,Перваз''  Трговиште, и том приликом уручио  поклоне и новчане награде у износу од 10.000 динара, за постигнуте резултате у области очувања традиције  ученицима који су учествовали на Светосавској академији у Трговишту дана 26.01.2023.године, а Захвалница је припала  Културном – уметничком друштву ,,Перваз'' Трговиште. Председник им је честитао и пожелео успехе и још боље резултате  у наредном периоду.

by

ОПШТИНА ТРГОВИШТЕ ДОБИЛА МИНИБУС ОД МИНИСТАРСТВА ЗА БРИГУ О СЕЛУ

Општина Трговиште добила је минибус на основу конкурса Министарства за бригу о селу за доделу бесповратних средстава за куповину минибусева за потребе сеоског становништва на територији Републике Србије. ,, То је један показатељ да Министарство за бригу о селу води рачуна о свакој средини, да брине о људима којима је помоћ најнеопходнија. С обзиром да је територија општине Трговиште веома разуђена и да имамо доста старијих домаћинстава, овај минибус ће им бити од великог значаја. На овај начин становницима села омогућиће се обављање привредне активности, доступност адекватне здравствене заштите, одлазак у школу најмлађима, спортске и културне активности '', рекао је овом приликом председник Ненад Крстић. Реализацијом Програма решаваће се основне потребе кретања сеоског становништва , а све у циљу омогућавања квалитетнијег живота у оваквим срединама, боље повезаности и ефикасније проходности између села и самог седишта општине.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %