sort proizvodi

ОБАВЕШТЕЊА

by

ДОМ ЗДРАВЉА ТРГОВИШТЕ ДОБИО НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО

Дом здравља Трговиште је добио ново санитетско возило за службу хитне помоћи од Министарства здравља, реч је о возилу FIAT DUCATO COMBI L.2H2 140 Возило је обезбеђено.средствима Пројекта ,, Хитан одговор Републике Србије на COVID – 19''( Пројекат ХОРСК) у складу са процедурама Међународне банке за обнову и развој. Дистрибутивна листа за давање на коришћење возила је утврђена Уговором о набавци санитетских возила и других возила , уз предходну сагласност министра здравља , а на квалификовани предлог Комисије за набавку амбулантних и других возила из кредитних средстава Пројекта ,, Хитан одговор Републике Србије на COVID – 19 ''која је образована и именована Решењем министра здравља. ''Oво је од изузетног значаја за Дом здравља Трговиште, јер је ово возило предвиђено за превоз пацијената на хемодијализу, како би се унапредио квалитет здравствених услуга свим корисницима у нашој локалној заједници кроз обезбеђивање највишег могућег стандарда и начела ефикасности и приступачности здравствене заштите ''- изјавила је председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић.

by

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

by

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани, родитељи овавештавамо Вас да ће се упис деце узраста од 1,5 до 6,5 година, у ПУ „Полетарац“ у Трговишту за радну 2022/2023 годину вршити од 01. априла до 31.маја 2022. године. Образац пријаве можете преузети на порталу https://euprava.gov.rs/usluge/5537  , на сајту Општине Трговиште или личним доласком родитеља-старатеља у Предшколску установу „Полетарац“. Упис се односи на децу која се први пут пријављују за похађање Предшколске установе . За децу која су већ уписана и похађају Предшколску установу није потребно подносити нову пријаву, већ је родитељ –старатељ у обавези да до 31.08.2022. закључи нови уговор о боравку детета и достави потврду о радном статусу родитеља –старатеља. Потребна документација за  децу која се први пут уписују у Предшколску установу је : Захтев за упис у Предшколску установу; Фотокопија извода из Матичне књиге рођених за дете; Изјава  родитеља  о доласку и одласку детета ; Сагласност родитеља за фотографисање; Потврда о здравственом стању детета; Потврда  Завода за јавно здравље (брисеви); Потврду о радном статусу родитеља –старатеља; У обавезни Припремно предшколски програм уписују се деца рођена у периоду од 01.03.2016.године до 28.02.2017.године За све додатне информације можете добити од комисије за упис на тел 017/452-102, или лично у Предшколској установи „Полетарац“ Трговиште , сваке среде и петка од 10:00 до 11:00 часова 1.Милош Ђорђевић; 2.Лидија Вељановић; 3.Лидија Златановић; Управа Предшколске установе „Полетарац“ Трговиште                                                                                                                                      

by

ДАН  ЖАЛОСТИ У ОПШТИНИ ТРГОВИШТЕ

Поводом несреће у руднику ''Соко'' код Соко Бање због настрадалих радника Проглашава се дан жалости на територији општине Трговиште у суботу, 02.04.2022.године. Међу настрадалима је и наш мештанин општине Tрговиште из села Радовница Бранислав Златановић. Председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић изјавила је ''да је дубоко потресла вест о настрадалим рударима и изражава најдубље саучешће породицама свих настрадалих, председница је такође изјавила да ће се локална самоуправа општине Трговиште максимално ангажовати и помоћи породици настрадалог рудара Бранислава Златановића ''.

by

ЧЕСТИТКА

ЧЕСТИТКА

by

ЈАВНA РАСПРАВA О НАЦРТУ УРЕДБЕ  О ПРОГЛАШЕЊУ И СТУДИЈИ  ЗАШТИТЕ СПОМЕНИКА ПРИРОДЕ ,, ВРАЖЈИ КАМЕН – ПРОСЕЧНИК''

ЈАВНA РАСПРАВA О НАЦРТУ УРЕДБЕ  О ПРОГЛАШЕЊУ И СТУДИЈИ  ЗАШТИТЕ СПОМЕНИКА ПРИРОДЕ ,, ВРАЖЈИ КАМЕН – ПРОСЕЧНИК''

Миљана Златковић Стојановић

Председник општине Трговиште

email

Ненад Крстић

Народни посланик

Шеф одборничке групе

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %