sort proizvodi

ДОГАЂАЈИ

by

Реализација пројекта Изградња канализационе мреже Трговиште Жабљак

У општини Трговиште ради се на реализацији пројекта Изградња канализационе мрече Трговиште Жабљак. Пројекат заједно финансирају општина Трговиште и ЕУ преко програма ЕУ ПРО. Вредност пројекта је 180 000 евра, од тога ЕУ је издвојила 150 000 евра а опстина Трговиште учествује са 30 000 евра.  Пројекат обухвата изградњу канализационе мреже, замену водоводне мреже и на крају асфалтирање овог путног правца у насељу Жабљак у општини Трговиште. Дужина канализационе мреже је 1326 метара.

by

Општина Босилеград донирала заштитне маске грађанима општине Трговиште

У општини Трговиште стигле заштитне маске, које је грађанима општине Трговиште донирала општина Босилеград. Општина Босилеград донирала је 4.500 комада заштитних маски, које ће бити подељене грађанима општине Трговиште. Ово је још један вид добре сарадње грађана општине Трговиште и општине Босилеград. Надамо се да ћемо ускоро победити ову пошаст и наставити успешну сарадњу.

by

Жене у већини на изборној листи СНС за локалне изборе у Трговишту

Српска напредна странка са својим коалиционим партнерима прва је поднела Општинској изборној комисији листу од 25 кандидата за одборнике Скупштине општине Трговиште. Листу "Александар Вучић - За нашу децу" поднео је овлашћени представник, председник ОО СНС Трговиште, Ненад Крстић, који је и први на листи. Уз листу кандидата Општинској изборној комисији поднето је 1005 оверених потписа грађана који подржавају изборну листу. Од 25 кандидата за одборнике жене чине већину од 13, што је први пут у парламентарној историји Трговишта.

by

Обележена 76. годишњица 8. Српске ударне бригаде

Полагањем венаца и цвећа на спомен чесми у Трговишту, обележен је Дан формирања 8. Српске ударне бригаде.  Венце и цвеће положили су представници општине Трговиште, представници 4. бригаде Војске Србије, представници СУБНОР-а Трговиште, представници СУБНОР-а Врања, представници Поицијске станице Трговиште, представници општина Старо Нагоричане и Ранковце из Републике Северне Македоније, представници Српске странке Македоније и Уједињене  српске заједнице Македоније. Пригодним говором, присутнима се обратио председник општине Трговиште, господин Ненад Крстић, а о борбеном путу бригаде говорио је члан председништва СУБНОР-а Србије, господин Мирољуб Стојчић. 

by

Седница Скупштине општине Трговиште

Одржана седница Скупштине општине Трговиште, на дневном реду нашло се седам тачака.

by

Председник општине Ненад Крстић на Сретењске свечаности у Скопљу

На свечаности обележавања Сретења господњег и Дана државности и уставности Републике Србије, коју су у недељу у Македонском народном театру (МНТ) у Скопљу , заједнички приредили 11 грађанских организација Срба,на позив организатора, присуствовао је и председник општине Трговиште, Ненад Крстић.

Ненад Крстић

Председник општине Трговиште

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %