sort proizvodi
news

Општина Трговиште расписала је јавни конкурс за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда

Autor:

Општина Трговиште расписала је јавни конкурс за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда. Грађани општине Трговиште могу да конкуришу за две мере: за замену спољних прозора и врата и набавку и уградњу соларних колектора за припрему топле воде. Средства подстицаја износе 50% од вредности укупне инвестиције  по појединачној пријави или максимално 140.000,00 динара.

Расписан је и јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе.

Општина Трговиште и Управа за подстицање енергетске ефикасности за енергетску санацију породичних кућа, станова и стамбених зграда на територији општине Трговиште, определили су 5 милиона динара, од чега је 1,5 милиона динара определила  општина Трговиште, а 3,5 милиона динара Управа.

Јавни конкурс за грађане и јавни позив за привредне субјекте, као и пратећа документација објављени су на сајт општине Трговиште, на линк https://www.trgoviste.rs/energetska_efikasnost.

Грађани општине Трговиште и привредни субјекти са целе територије Републике Србије могу да поднесу своје пријаве до 29. јула 2022. године.

Претражите вести

Миљана Златковић Стојановић

Председница општине Трговиште

email

Ненад Крстић

Народни посланик

Шеф одборничке групе

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %