sort proizvodi
news

Општина Трговиште улаже у здравствени систем

Autor:

Председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић обишла је са својим сарадницима и запосленима у Дому здравља ову медицинску установу и уручила одређене донације. У вези са тим, разговарано је и о значају савремене апаратуре која је прибављена у скоријем периоду захваљујући локалној самоуправи, а која умногоме олакшава функционисање запослених али и пацијената.

"Локална самоуправа је помагала и раније и помаже и сада, што значи да сам ја само наставила да помажем Дому здравља као представник Локалне самоуправе, као председник општине и борићу се и убудуће за помоћ Дому здравља на нашој територији из разлога што пружајући помоћ Дому здравља, ми пружамо помоћ свим нашим пацијентима", изјавила је председници општине Трговиште госпођа Миљана Златковић.

Дом здравља у Трговишту упошљава 76 уговорених радника на неодређено време са Републичким фондом за здравствено осигурање, од тог броја 13 лекара, два стоматолога, 49 медицинских сестара и техничара са средњом и вишом стручном спремом као и 14 немедицинских радника. За добро функционисање установе од великог је значаја сарадња са локалном самоуправом.Медицинском установом ординирају стручњаци разних специјалности на основу уговора о делу а захваљујући подршци општине Трговиште. Мештанима су, између осталог, на располагању прегледи кардиолога, ортопеда, радиолога, психијатра.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %