sort proizvodi
news

Проглашена ванредна ситуација на целој територији општине Трговиште

Autor:

На предлог Штаба за ванредне ситуације општине Трговиште, председница општине Трговиште Миљана Златковић, прогласила је ванредну ситуацију на целој територији општине Трговиште, због погоршане епидемиолошке ситуације изазване ширењем заразне болести Ковид-19 . Ванредна ситуација се проглашава ради даљег спровођења превентивних мера заштите безбедности, заштите живота и здравља становништва. Грађани општине Трговиште дужни су да примењују посебне мере заштите становништва од заразних болести:

  • Апелује се на грађане да поштују мере личне заштите и спроводе редовну дезинфекцију радног и животног простора како би сви заједно сузбили ширење заразне болести Ковид-19,
  • Забрана окупљања у затвореном и отвореном простору више од пет лица, ако није могуће обезбедити физичку дистанцу од два метра и одговарајуће мере личне заштите,
  • Ограничава се радно време угоститељских објеката,кафића и кладионица,тако да у периоду од 18 часова до 0 5сати наредног дана неће радити.

Спровођење горе наведених мера , у складу са законом утврђеним овлашћењима,обезбеђују,координирају и надзиру председница општине преко надлежних општинских служби и Штаб за ванредне ситуације општине Трговиште.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %