sort proizvodi
news

РАДИОНИЦА „ БУДИ БОЉА“ СА НОВИНАРКОМ САЊОМ МАРИНКОВИЋ У ОПШТИНИ ТРГОВИШТЕ

Autor:

У Јавној библиотеци „Антоније Поповић“ у општини Трговиште организована је радионица новинарке Сање Маринковић под слоганом „Буди боља“.

Ово је мотивационо дружење органозовано са жељом да жене инспиришу једна другу да сваким даном буду још боље. У овом дружењу учествовале су жене из Трговишта разноврсних професија. Запослене у јавним предузећима и установама, учитељице, здравствене раднице, окупљене да размене искуства и идеје, да једна другу инспиришу да сваким даном буду још боље.

Председница општине Трговиште Наташа Манасијевић поздравила је учеснице скупа и дала пуну подршку свим женама колика је битна улога жене у друштву.

Наша локална самоуправа  кроз разне пројекте у сарадњи са Министарством за равномерни регионални развој издваја значајна средства из буџета за женско предузетништво, које сваке године додељујемо женама предузетницама и оним женама које нису успеле да се остваре као пословне жене те им пружамо прилику да и њима изађемо у сусрет увек као подршка, финансијска пре свега и морална.

 „ Заборавимо на завист и сујету ако је имамо, у  тешким временима, временима рата и глобалне економске кризе порука моја је пре све да будемо добри људи да будемо удружени тим у којем ће пре свега владати солидарност и тако уједињени да стварамо свет и мењамо свет као боље место за живот свих нас“ изјавила је председница општине Трговиште Наташа Манасијевић.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %