sort proizvodi
news

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПОСЛОВАЊА И ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА МЛАДИМА И ЖЕНАМА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА ,, РАЗВОЈ ОМЛАДИНСКОГ И ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У ЈАБЛАНИЧКОМ И ПЧИЊСКОМ ОГРУГУ''

Autor:

Пројекат ,, Развој омладинског и женског предузетништва у Јабланичком и Пчињском округу '' суфинансирају Кабинет министра задуженог за равномерни регионални  развој и градови Лесковац и Врање, општине Власотинце, Бојник, Медвеђа, Владичин Хан, Сурдулица и Трговиште и Центар за развој Јабланичког и Пчињког округа.

Циљ пројекта је да се младима и женама омогући унапређење пословања. Реализација пројекта ће омогућити младима и женама које су власници постојећих микро и малих предузећа и предузетницима/предузетницама да своје пословање унапреде уз развој предузетништва и предузетничког духа.

Програм се реализује у две фазе и то: прва фаза Програма – обуке, Друга фаза Програма -  Додела бесповратних средстава.

Право на учешеће у Програму, у другој фази доделе бесповратних средстава најбољим бизнис плановима, имају они кандидати који су успешно завршили програм обуке и израдили бизнис план.

Овај Јавни позив позив објављен је на  сајту општине Трговиште  https://www.trgoviste.rs/konkursi/2023. Рок за доставу пријава у оквиру друге фазе Програма условљен је реализацијом обуке припрема бизнис плана и спремност инвестирања, односно 10 дана након завршетка обуке, а подносиоци пријава у фази такмичења ће о истом бити благовремено обавештени.

Оверена и одштампана пријава са обавезном документацијом доставља се у затвореној коверти са назнаком ,, Развој омладинског и женског предузетнижтва у Јабланичком и Пчињском округу – не отварати'' поштом или на писарници јединице локалне самоуправе ОПШТИНА ТРГОВИШТЕ, Адреса: ул.Краља Петра Првог бр. 4 17525 Трговиште.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %