sort proizvodi
news

ОПШТИНА ТРГОВИШТЕ ПОТПИСАЛА УГОВОР СА МИНИСТАРСТВОМ РУДАРСТВА И ЕНЕРГЕТИКЕ

Autor:

Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, уручила је  22.07.2022.године у Смедеревској Паланци уговоре представницима 38 локалних самоуправа којe су на јавном позиву добилe средства за улагање у повећање енергетске ефикасности у јавне објекте, и поручила да је повећање енергетске ефикасности национални пројекат и посао који се тиче свих институција, привреде и грађана.

 

У име општине Трговиште Уговор о финансирању пројекта унапређења енергетске ефикасности зграде Основног образовања у Радовници к.п. бр 9253. К.О. Радовница : повећање енергетске ефикасности објекта ОШ ,,Жарко Зрењанин Уча'' у Радовници, потписао је заменик председника општине Трговиште Небојша Трајковић.

Предмет овог уговора је финансирање пројекта унапређења енергетске ефикасности објекта од јавног значаја у јединицама локалне самоуправе, средствима подстицаја и пренос средстава Кориснику на име суфинансирања. Износ додељених  средстава је 30.000.000,00 динара што износи 79, 66% вредности Пројекта, а остатак вредности пројекта финансираће општина Трговиште.

Председница општине Трговиште Миљана Златковић Стојановић изјавила је: ,,  кроз овај пројекат ће бити унапређена енергетска ефикасност у ОШ у Радовници, као и да општина има и друге заједничке пројекте са Министарством  у овој области''.

Председница општине се захваљује потпредседници Владе на доброј сарадњи и указаној подршци општини Трговиште.

Претражите вести

Ненад Крстић

Председниk општине Трговиште

email

Др Андријана Филиповић Митић

Председницa Скупштине општине Трговиште

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %