sort proizvodi
news

ДОМ ЗДРАВЉА ТРГОВИШТЕ ДОБИО НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО

Autor:

Дом здравља Трговиште је добио ново санитетско возило за службу хитне помоћи  од Министарства здравља које је уручило здравственим центрима у Србији близу 330 најмодернијих и најсавременије опремљених возила. Реч је о возилу FIAT DUCATO 2.3  140 KS L 2H2.

Возило је обезбеђено средствима Пројекта ,, Хитан одговор Републике Србије на COVID – 19''( Пројекат ХОРСК) у складу са процедурама Међународне банке за обнову и развој. Дистрибутивна листа  за давање на коришћење возила је утврђена Уговором о набавци санитетских возила и других возила , уз предходну сагласност министра здравља , а на квалификовани предлог Комисије за набавку амбулантних и других возила из кредитних средстава Пројекта  ,, Хитан одговор Републике Србије  на COVID – 19 ''која је образована и именована Решењем министра здравља.

Кључеве од новог санитета у присуству председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић и министра здравља Златибора Лончара, преузео је директор Дома здравља Трговиште Новица Живановић.

''Oво је од изузетног значаја за Дом здравља Трговиште,  у наредном периоду очекује се проширење возног парка са још једним санитетским возилом за превоз пацијената на хемодијализу, како би  се унапредио квалитет здравствених услуга свим корисницима у нашој локалној заједници кроз обезбеђивање највишег могућег стандарда и начела ефикасности и приступачности здравствене заштите ''- изјавила је председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић.

Претражите вести

Ненад Крстић

Председниk општине Трговиште

email

Др Андријана Филиповић Митић

Председницa Скупштине општине Трговиште

email

Opština Trgovište

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %