sort proizvodi
news

ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ

Autor:

Цивилна заштита у Србији поново добија на значају и интензивно се ради на њеном јачању и враћању угледа. Циљ је успостављање правовременог и ефикасног одговора   друштва на изазове и ризике, формирањем оперативних снага цивилне заштите које се могу добро опремити и обучити за деловање у ванредним ситуацијама.

Дана 01. Марта одржана је свечана седница Штаба за ванредне ситуације поводом обележавања Светског дана цивилне заштите.

Дому здравља Тргвиште  поводом обележавања Свестког дана цивилне заштите додељено је признање. Признање је додељено због несебичног ангажовања спасавања људских живота у доба пандемије COVID – 19.  Биће извршена набавка за потребе Дома здравља у виду оксиметара и апарата за притисак за све лекаре и набавка дестилатора за потребе лабораторије.

'' Обележавањем  Светског дана цивилне заштите, Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова Републике Србије жели да утиче на подизање нивоа свести о значају припремљености грађана и њиховом познавању безбедносних и заштитних мера у случају елемнтарних непогода, техничко – технолошких и других несрећа и опасности '' изјавила је председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %