sort proizvodi
news

Уручена помоћ мештанима општине Трговиште

Autor:

Председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић и њен заменик Небојша Трајковић посетили су породичну кућу Слободана Крстића који живи у Месној заједници Доњи Стајевац, махала Рид у општини Трговиште, коме су уручили  све оно што му је тренутно потребно: шпорет, кревет, гардеробу, обућу, посуђе, намернице. Обишли  су и остале мештане који живе у тој махали и уручили неопходне намернице како би лакше презимили.

''У овом неприступачном крају углавном живе страије и болесне особе у тешким условима, некима смо понудили  да буду смештени у Прихватни центар као и да буду корисници Народне кухиње . Локална самоуправа наставиће и даље да помаже  сиромашним  људима на територији општине Трговиште '' – изјавила је председница општине  Миљана Стојановић Златковић.

Ову акцију покренули  су општина Трговиште и Српска напредна странка која је издвојила одређена средства како би на овај начин помогли људима из социјално угрожених  породица који живе у оваквим забитим крајевима како би  им  олакшали свакодневницу.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %