sort proizvodi
news

Председница општине у посети породици Анђелковић која је добила "тројке"

Autor:

Данас је председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић и њен заменик Небојша Трајковић са својим сарадницима посетила седмочлану породицу Анђелковић у селу Црновце који су недавно поред двоје деце добили и ,, тројке'' – два дечака и једну девојчицу које су зачете природним путем, и том приликом уручила поклоне локалне самоуправе и Српске напредне странке.

Председница општине је Анђелковићима даривала све оно што је неопходно у раном периоду  деци. Од хранилица, пелена,хране, гардеробе и других потрепштина.

,, Због оваквих ствари лепо је бити председница општине. Честитам родитељима. Ово ми је један од најлепших дана, од како сам председница општине. Надам се да ће још бити оваквих прилика.  Заиста је први пут да неко на територији општине Трговиште добије тројке зачете природним путем.  Подсећам на врло активну популациону политику коју  водимо у нашој локалној самоуправи. Анђелковићи ће из општинског буџета док ,, тројке'', два дечака и једна девојчица , не напуне три године, добијати по 90.000 динара месечно, што је укупно око 3 милиона динара '' – рекла је председница општине Миљана Стојановић Златковић.

Председница општине је истакла да ће општинско руководство и Српска напредна странка и надаље помагати онима којима је помоћ најпотребнија.

''Захваљујем се председнику Републике Србије Александру Вучићу који је из текуће буџетске резерве издвојио  значајна средства за подстицај наталитета у нашој општини, јер све што чинимо – чинимо за нашу децу'' – изјавила је председница општине госпођа Златковић.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %