sort proizvodi
news

,,Радна акција са Тамаром'' код породице Трајковић у Трговишту

Autor:

У  периоду од 18.10. до 23.10.2021.године телевизијска емисија  ,,Радна акција са Тамаром'' која за циљ има помоћ и обнову домова  социјално угрожених породица, започела је свој рад на подручју општине Трговиште. Наведена емисија обратила се молбом Општини Трговиште за помоћ у виду матерјала за обнову куће, рађење бетонаже и свих осталих трошкова у периоду боравка екипе на територији општине Трговиште.

Локална самоуправа је са великим задовољством изашла у сусрет и донирала телевизијској емисији  ,, Радна  акција са Тамаром'' све горе наведено и тиме је кућа породице Трајковић комплетно обновљена.

Локална самоуправа дуги низ година помаже породицу Трајковић као и све остале социјално угрожене породице на територији наше  општине у складу са својим могућностима.

Локална самоуправа је пре годину дана доделила стан од 100 квадрата наведеној породици и кроз меру популационе политике породици Трајковић за троје деце која испуњавају услове у складу са Одлуком месечно исплаћује 90.000,00 динара

Председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић је изјавила ,, без обзира што смо доделили стан пре годину дана наведеној породици са задовољством сам прихватила молбу емисије ,, Радна акција са Тамаром'' и увек ћемо се као локална самоуправа одазивати оваквим молбама.  Ми као локална самоуправа већ дуги низ година обнављамо куће социјално угроженим породицама у свим месним заједницама и наставићемо обнову и изградњу кућа у складу са могућностима  и неће нам бити потребне фотографије као доказ, јер наш рад и рад политике председника Александра Вучића  се показује кроз дела , а најбољи пример  за то јесте наша мера популационе политике јер смо једина општина у Србији која јесте пример добре праксе у подстицају наталитета наше општине.

Захваљујем се телевизијској емисији ,, Радна акција са Тамаром''  која је по други пут посетила нашу општину и остварила значајне резултате  својом посетом ''.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %