sort proizvodi
news

Маскенбал

Autor:

Дана 22.06.2021.године одржана је завршна приредба  предшколцима у част. Тим поводом одржан је маскембал све деце Предшколске установе,, Полетарац''  из Трговишта и истурених одељења Доњег Стајевца и Радовнице.

Сва деца из вртића су посетила локалну самоуправу,коју је председница општине Миљана Стојановић Златковић са замеником дочекала  испред зграде општине и тим поводом им је поделила пакетиће. Након тога се председница општине придружила деци  и заједно са њима отишла у Предшколску установу  ,, Полетарац'' где је одржана мини приредба у дворишту вртића. Приредби су присуствовали представници локалне самоуправе као и родитељи.

Председница општине Миљана Стојановић Златковић се обратила деци и родитељима, и честитала малим предшколцима  полазак у школу , пожелела је свим родитељима што већи број деце кроз подстицај  наталитета  који наша општина пружа, најавила је нове мере и подстицаје, а такође као знак захвалности свим предшколцима, малим матурантима до 4. и  8. разреда, као и матурантима средње школе, , симболичну новчану награду у износу од 5.000,00 динара од стране локалне самоуправе.

Председница општине Миљана Стојановић Златковић је изјавила: ,, Да  ће се локална самоуправа у будућем периоду као што се и до сада борила,борити за бољи и срећнији живот све деце са територије општине  Трговиште, и да ће као и увек  приоритет бити наша децa, као што и сама политика Александра Вучића ,коју спроводимо каже ,, За нашу децу''.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %